Acreditari

Toți cei care doresc sa realizeze materiale foto, video sau text de la evenimentul Harghita Hill Climb Challenge au obligația de a cere acordul serviciului de presă a organizatorului.

Acest acord se poate da după analiza cererii de acreditare trimise către organizator.

Reprezentanții media, care vor lucra pe traseul de concurs – fotografi, cameramani – au obligația de a purta veste distincte cu inscripția “Media” sau “Press”. Aceștia pot fi proprii sau pot fi cerute de la organizator cu depunerea unei garanții de 50 de lei.

Nici o altă vestimentație distinctivă, care nu are inscripția “Media” sau “Press” nu este acceptată.

Organizatorii, oamenii de ordine și conducerea cursei au dreptul de a muta în orice moment reprezentanții media din locurile periculoase, dacă aceasta poate pune în pericol buna desfășurare a evenimentului.

Organizatorii nu pot fi trași la răspundere în cazurile în care o persoană a suferit accidentări, vătămări corporale sau alte daune provenite din participarea la eveniment.

 

Cererile de acreditare pot fi trimise la adresa media@harghitachallenge.com până la data de 21 aprilie 2021, ora 20:00.

Ecusoanele şi materialele de presă se vor ridica personal pe baza legitimaţiei de presă sau a unui act de identitate. Acestea vor putea fi ridicate vineri, 23 aprilie 2021 între orele 18,00 și 19:30, sâmbătă, 24 aprilie 2021 între orele 08,30 și 09:00 de la centrul de presă situat în clădirea Clubului Sportiv Școlar Miercurea Ciuc, din Harghita Băi.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare privind combaterea virusului Sars-Cov2 toți participanții la eveniment sunt obligați de a completa Chestionarul Covid 19 și de a purta măști de protecție.

Reprezentanții presei au obligația de a preda chestionarele Covid 19 completate și semnate în momentul preluării ecusoanelor și materialelor de presă.

Chestionarele Covid 19 trebuie completate cu cel mult doua zile înainte de eveniment.